Маргарита Радинска - Щастливи летни дни - 1974 - БалкантонМаргарита Радинска - Щастливи летни дни - 1974 - Балкантон

 

 

 

 

 

 

Маргарита Радинска - Щастливи летни дни - 1974 - Балкантон

01.Щастливи летни дни - м.ар.Ангел Заберски, т.Орлин Орлинов, съпровожда вокална група и ЕОКТР, диригент Ангел Заберски
02.В розовата долина - м.ар.Ангел Заберски, т.Иван Нечев, съпровожда вокална група и ЕОКТР, диригент Ангел Заберски