Елица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода - 2007 - БНТЕлица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода - 2007 - БНТ

 

 

 

 

 

 

Елица Тодорова и Стоян Янкулов - Вода - 2007 - БНТ

Вода
Музика, текст и аранжимент Елица Тодорова и Стоян Янкулов

Българската песен на Евровизия 2007