Георги Минчев - Рокендрол - 1979 - Балкантон

 

 

 

 

 

 

Георги Минчев - Рокендрол - 1979 - Балкантон

01.Рокендрол - б.т.Георги Минчев
02.Флирт със собствена жена - б.т.Георги Минчев